E-economy
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • BUSINESS STORIES – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΑΝΑΠΗΡΙΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ ESG
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
No Result
View All Result
E-economy
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • BUSINESS STORIES – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΑΝΑΠΗΡΙΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ ESG
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
No Result
View All Result
E-economy
No Result
View All Result

Ergon: Πώς η ελληνική γαστρονομία και φιλοξενία επεκτείνονται παγκοσμίως

Η συμφωνία με το fund Halcyon Group και το νέο project στο Covent Garden του Λονδίνου επιβεβαιώνουν την ισχυρή θέση της εταιρείας στον χώρο της premium φιλοξενίας και γαστρονομίας.

fotini_oikonomopoulou by fotini_oikonomopoulou
03/04/2025 09:50
in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
1.2k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η Ergon, η καινοτόμος ελληνική εταιρεία γαστρονομίας και φιλοξενίας, προχωρά με σταθερά βήματα στην παγκόσμια αγορά. Η πρόσφατη συμφωνία της με το fund Halcyon Group επισφραγίζει ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης, το οποίο περιλαμβάνει νέα καταστήματα και ξενοδοχεία σε στρατηγικές τοποθεσίες.

Στην ελληνική αγορά, η εταιρεία ήδη προχωρά στην κατασκευή του Ergon House στην Ερμού 98 – έναν συνδυασμό boutique ξενοδοχείου και εστιατορίου που αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2025. Παράλληλα, η εταιρεία κάνει ένα σημαντικό βήμα στη βρετανική αγορά με το Ergon House Covent Garden στο Λονδίνο, ενώ ενισχύει την παρουσία της και στη Μέση Ανατολή με νέα projects στο Ντουμπάι, το Μπαχρέιν και τη Ντόχα του Κατάρ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Ένας χρόνος απόδοσης για τη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση της SKAG με 534.650 kWh παραχθείσα ενέργεια

Μήπως ήρθε το τέλος για Temu και Shein;

Σημάδια κόπωσης για την Huawei στην Ελλάδα

Το νέο Ergon House στο Covent Garden

Η επιλογή του Covent Garden δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για μια από τις πιο εμπορικές και πολυσύχναστες περιοχές του Λονδίνου, με έντονη παρουσία στον χώρο της εστίασης και του λιανεμπορίου. Το νέο Ergon House Covent Garden θα στεγαστεί σε ένα ιστορικό κτίριο στην King Street, όπου παλαιότερα λειτουργούσε το Covent Garden Carluccio.

Το project περιλαμβάνει:

  • Boutique ξενοδοχείο 20 δωματίων
  • Μεγάλο εστιατόριο με επιφάνεια άνω των 2.000 τ.μ.
  • Αγορά ελληνικών προϊόντων με φρέσκα τρόφιμα και delicatessen
  • Υπαίθρια βεράντα στον τελευταίο όροφο

Το concept παραμένει πιστό στις ρίζες της εταιρείας: η ελληνική γαστρονομία και φιλοξενία σε ένα premium περιβάλλον, σχεδιασμένο να προσελκύσει τόσο τους Λονδρέζους όσο και τους διεθνείς επισκέπτες της πόλης.

Δυναμική ανάπτυξη στη Μέση Ανατολή

Η Ergon συνεχίζει τη διεθνή της επέκταση στη Μέση Ανατολή, όπου η premium ελληνική γαστρονομία κερδίζει έδαφος. Ήδη λειτουργούν εστιατόρια σε Ντόχα και Άμπου Ντάμπι, ενώ μέσα στο 2025 αναμένονται νέα ανοίγματα σε Ντουμπάι και Μπαχρέιν.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το Ergon Agora στο Ντουμπάι, ένας πολυχώρος εστίασης που θα προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία ελληνικών γεύσεων. Παράλληλα, το νέο εστιατόριο στο Μπαχρέιν θα ακολουθήσει το μοντέλο master franchise, επιτρέποντας την περαιτέρω ανάπτυξη του brand στην περιοχή.

Ανάπτυξη και στην ελληνική αγορά

Η παρουσία της Ergon στην ελληνική αγορά παραμένει ισχυρή. Η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξη στην Χαλκιδική, όπου έχει ήδη επενδύσει σε τουριστικά projects όπως το Ergon House στη Νικήτη και ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο νησάκι Διάπορος, με συνολικό προϋπολογισμό 5,77 εκατ. ευρώ.

Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Λονδίνο και τη Μέση Ανατολή, η Ergon αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία και φιλοξενία σε διεθνές επίπεδο. Με τη στήριξη του Halcyon Group, αλλά και την αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα του brand, η εταιρεία φαίνεται πως έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας.

Tags: ErgonErgon Houseελληνικά προϊόνταελληνική γαστρονομίαεστιατόρια Ergonτουρισμός
Προηγούμενο άρθρο

Microsoft: Ο μεγάλος κερδισμένος από την έκρηξη της AI και το «Ghibli Style»

Επόμενο άρθρο

Ο φόβος κατακλύζει τις αγορές – Πιο επιθετικός από ό,τι περίμεναν ο Donald Trump

fotini_oikonomopoulou

fotini_oikonomopoulou

Η Φωτεινή Οικονομοπούλου είναι απόφοιτη του Τμήματος Δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με εμπειρία στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας. Ειδικεύεται στη διαχείριση social media και στις πρακτικές του digital marketing, με στόχο την αποτελεσματικότερη προβολή και την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης με το κοινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία» – Νέα κλήρωση

Πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία» – Νέα κλήρωση

21 Φεβρουαρίου 2025
Συντάξεις: Αύξηση αιτήσεων λόγω δημογραφικού προβλήματος

Συντάξεις: Αύξηση αιτήσεων λόγω δημογραφικού προβλήματος

9 Ιανουαρίου 2025
Workshops για Startups σε συνεργασία με την PwC

Workshops για Startups σε συνεργασία με την PwC

11 Απριλίου 2024
E-economy

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • BUSINESS STORIES – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΑΝΑΠΗΡΙΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ ESG
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική Cookies
  • Όροι Χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 L63
  • Επικοινωνία

Follow Us

Copyright © eeconomy.gr 2024 - All Rights Reserved ™ Powered by FOCUS ON GROUP

No Result
View All Result
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • BUSINESS STORIES
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΑΝΑΠΗΡΙΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ ESG
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Copyright © eeconomy.gr 2024 - All Rights Reserved ™ Powered by FOCUS ON GROUP