Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, όπου διακεκριμένοι εκπρόσωποι από όλο το φάσμα της πραγματικής οικονομίας θα αναδείξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο της φιλοξενίας στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, την ευημερία των τοπικών κοινωνιών και την κοινωνική συνοχή.
Περισσότερες Πληροφορίες: www.meaxiagiaolous.gr
Πρόγραμμα Συνεδρίου
10.00 – 10.30 Προσέλευση | Εγγραφές
10.30 – 10.45 Χαιρετισμοί Επισήμων
10.45 – 11.00 Παρουσίαση Μελέτης Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών & Προβλέψεων (ΙΤΕΠ):
“Η Συμβολή του Ξενοδοχειακού Κλάδου στην Ελληνική Οικονομία”, Δρ. Γεώργιος Σώκλης, Επίκουρος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
Συζητήσεις ανά Θεματική Ενότητα Συντονισμός: Χριστίνα Πουτέτση, Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος
11.00 – 11.45 Πρωτογενής Τομέας – Μεταποίηση
Δρ. Ιωάννης Βογιατζής, Οινολόγος – Οινοποιός, Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου
Παντελής Κουγιός, Director, ΒΑΠ Π. Κουγιός Α.Β.Ε.Ε.
Νίκος Πιτταράς, Κτηνοτρόφος – Τυροκόμος, βραβείο Καλύτερου Ελληνικού Τυριού στο διαγωνισμό World Cheese Awards 2024.
11:45 – 12:30 Κατασκευές – Ανακαινίσεις
Αλέξης Καρατζήμας, Managing Director, Apax Constructions
Κώστας Παπανικολάου, CEO, Blackhawk AE
Άγγελος Τζιγκουνάκης, Editor in Chief, ek Architectural Publications
12.30 – 13.15 Βιομηχανική Παραγωγή – Λιανικό Εμπόριο
Χαράλαμπος Αράχωβας, Οικονομολόγος, Διοικητικός Διευθυντής Ινστιτούτου ΕΣΕΕ
Χρήστος Γκέκας, Academy & Spec-Ιn Assistant Manager, LG Electronics
Στέργιος Νίκας, Διευθύνων Σύμβουλος, bn Επαγγελματικό Έπιπλο Α.Β.Ε.Ε
Θα ακολουθήσει γεύμα