Η HORECA, η κορυφαία έκθεση για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και της εστίασης στην Ελλάδα, επιστρέφει για το 2025, και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, από ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και εστιατορίων μέχρι στελέχη και επιχειρηματίες. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2025 στο Metropolitan Expo, ένα από τα πιο δυναμικά κέντρα εκθέσεων της χώρας.
Ο πυρήνας της καινοτομίας και ανάπτυξης
Η HORECA 2025 είναι περισσότερο από μια απλή εμπορική έκθεση – είναι ο τόπος συνάντησης των ηγετών του κλάδου της φιλοξενίας και εστίασης, με σκοπό την παρουσίαση των τελευταίων τάσεων και καινοτομιών. Η έκθεση συγκεντρώνει πάνω από 80.000 decision-makers από την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για δικτύωση, ενημέρωση και συνεργασία.
Με περισσότερους από 500 premium εκθέτες, η HORECA 2025 θα αναδείξει κορυφαία ελληνικά και διεθνή brands με σύγχρονα προϊόντα, τεχνολογικές λύσεις, και ποιοτικές πρώτες ύλες που εξυπηρετούν τον κλάδο της φιλοξενίας. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα workshops, να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και να ανακαλύψουν νέες στρατηγικές και προϊόντα που θα αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους.
Στρατηγική ανάπτυξη και εκπαίδευση
Από το HORECA Business Lab (Hall 3), όπου οι leaders του κλάδου θα συζητούν τις τελευταίες τάσεις του digital marketing και της επιχειρηματικής διοίκησης, μέχρι τα ενδιαφέροντα workshops στον τομέα του καφέ και της γαστρονομίας, η HORECA 2025 προσφέρει μια ποικιλία από εκπαιδευτικά και ενημερωτικά sessions. Στο Hall 1, οι λάτρεις του καφέ θα παρακολουθήσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Barista, Brewers Cup & Coffee in Good Spirits, ενώ στο Gastronomy Lab (Hall 4), κορυφαίοι chefs θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα παρουσιάσουν νέες τεχνικές μαγειρικής.
Η καινοτομία δεν σταματά εδώ. Ο διάσημος chef Jerome Lacressonniere και ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Διαστημικών Ερευνών Γαλλίας, Alain Maillet, θα συνεργαστούν για να παρουσιάσουν μοναδικά γεύματα εμπνευσμένα από την υψηλή γαλλική κουζίνα, με στόχο να προσεγγίσουν την εξερεύνηση της γαστρονομίας μέσα από το διάστημα.
Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης
Η HORECA 2025 δεν θα μπορούσε να λείπει το σημαντικό συνέδριο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου με τίτλο «Δημιουργώντας Ευκαιρίες. Ανάπτυξη και Συνοχή». Το συνέδριο θα αναδείξει τη σημασία του τομέα της φιλοξενίας στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας και την κοινωνική συνοχή, προσφέροντας μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών και τη διαμόρφωση στρατηγικών για το μέλλον.
Με 100+ διακεκριμένους ομιλητές και μια σειρά από μοναδικά events, η έκθεση υπόσχεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και εργαλείο ανάπτυξης για τους επαγγελματίες του κλάδου, ενισχύοντας τη θέση τους στην αγορά και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για το μέλλον.
Save The Date
Βγάλε εδώ το εισιτήριο σου. Είσοδος αποκλειστικά για επαγγελματίες.
Ημέρες & ώρες λειτουργίας:
- Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου: 10:00-19:00
- Σάββατο 8 Φεβρουαρίου: 10:00-19:00
- Κυριακή 9 Φεβρουαρίου: 10:00-19:00
- Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου: 10:00-18:30
Social media
- Facebook: HORECA -Greece
- Instagram: horecaexpo
- Linkedin: HORECA Greece
- Youtube: HORECA – Greece
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.horecaexpo.gr